Mogelijkheden

De trainingen worden buiten verzorgt, waar de passie ligt. De mogelijkheden binnen MD Fit Training tref je op deze pagina. Staat jouw wens er niet tussen? Neem gerust contact op.

Buiten training

Buiten trainen is onze passie. Trainen doen we op verschillende locaties binnen Gelderland. De trainingen zijn functioneel, elke keer weer uitdagend en zorgen ervoor dat jij net dat stapje verder gaat.

Personal Training

Jij kunt jouw doelen halen. Bij MD Fit training doe je dat ook nog met plezier. Wil jij trainen met een specifiek doel afgesteld op jou wensen?
Wij gaan samen jou doel behalen.

Small group training

Samen met je maten, lekker met de meiden of samen met je collega’s sporten? De small group trainingen worden afgesteld op jullie wensen en doelen. Zelfs de locatie mogen jullie bepalen.

Business training

Investeren in de gezondheid van medewerkers zou voor bedrijven belangrijk zijn. Samen sporten kan het verschil maken. Betere groepsdynamiek, minder stress en fitte medewerkers zijn voordelen.

Kinder bootcamp

Voor kinderen zijn er speciale sport en spel bootcamps ontworpen. Super leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind! De kinderen worden op spelende wijs geactiveerd om lekker buiten te gaan bewegen. Wederom staat ook bij deze les het plezier centraal.