Over MD Fit Training

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in MD Fit Training! Een energiek bedrijf dat het beste uit haar deelnemers wil halen in een vrije omgeving. De (bootcamp) training in Duiven en omstreken zijn altijd buiten. Want zeg nou eerlijk, hoe voel jij je na een stevige strand of boswandeling? De buitenlucht doet een mens goed. In combinatie met onze afwisselende bootcamp trainingen zorgen wij ervoor dat jij energiek en vrolijk bent aan het einde van jou training.

Wat kun je verwachten van de MD Fit Trainingen?
Jij wordt hartstikke fit door de bootcamp training in Duiven en omstreken! Fit is een breed begrip. Wat ik versta onder fit;  Kracht, mobiliteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Al deze aspecten komen aan bod tijdens de buiten trainingen. De ene training sta je op 1 been terwijl je de volgende training een uitdagende challange doet met de andere deelnemers. Geen enkele bootcamp training is het zelfde. Dat is een belofte.

Benieuwd geworden naar de trainingen?
Begrijpelijk! Weet dat elke bootcamp training toegankelijk is voor elk sportniveau. Zo houden we de trainingen leuk voor iedereen! Boek hier jouw eerste gratis bootcamp training.

Check de social media kanalen voor een inkijkje.